Om Kåringer

Velkommen til White Guide Danmarks 2020 kåringer.

Tak fordi I vil være med til at fejre vores digitale lancering!

Sløret løftes for vinderen af den eftertragtede titel som Årets Bedste Restaurant, og vinderne af de otte  prestigefyldte priskategorier via live streaming her på siden mandag den 30. november fra kl 16.00 - 17:25.

White Guides professionelle uafhængige madjournalister, anmeldere og redaktion har gennem mere end femten år udarbejdet og forfinet et transparent og detaljeret pointsystem, som både restauranten og gæsterne kan forholde sig konkret til. Vores erfarne redaktion sikrer, at bedømmelserne er kalibreret ned til den sidste smagsnuance. White Guide er økonomisk uafhængige af restauranterne, som besøges uanmeldt og anonymt. Det er aldrig den samme anmelder, der tester en restaurant to gange i træk.

White Guide og vores partnere arbejder hver dag på, at der kommer endnu mere fokus på Danmarks status som verdens kulinariske centrum.

Vores hjemmeside vil i fremtiden i endnu højere grad end i dag bliver et fælles forum for alle os gastronomientusiaster, hvor vi kan boltre os i højaktuelle anmeldelser – og sågar booke bord direkte!

Hver uge præsenteres nye anmeldelser, så guiden altid er levende og højaktuel.

Velkommen til White Guide  2020 – vi ses mandag den 30. november, 2020 fra kl. 16:00.

White Guide

Alchemist med Rasmus Munk og hele hans crew kan høste prisen som årets bedste restaurant at SoHo house, Købehanvn, November, 2019.