Årets bedste restaurant
i samarbejde med Danish Crown

Alchemist

Årets bedste restaurant 2020 er Alchemist, København. Årets bedste restaurant byder på en kulinarisk helhedsoplevelse i verdensklasse. Vinderen kvalificerer sig til titlen gennem sine totalpoint. Såfremt flere restauranter opnår samme antal totalpoint, er madpointene afgørende. Med udmærkelsen præmierer White Guide den absolutte højdespringer i dansk gastronomi og restaurantkultur.

Motivation

I kølvandet på New Nordic-køkkenet kom New Peruvian, New Korean, New German, New Mexican, New Brazilian og New Russian. New Nordic opnåede derved status som en megatrend. Med Rasmus Munk og hans banebrydende tanker om sit Holostic Cuisine - en holistisk restaurantoplevelse - er kimen sået til et mere langvarigt skifte – en såkaldt gigatrend. Verdens opfattelse af ’fine dining’ er på vej til at blive redefineret. I det eksperimenterende Alchemist-køkken er velsmagen i centrum, råvarerne sublime, retterne har budskaber, og dine sanser udfordres i samspil med temaer, historie, dans, lyd, lys, og visuelle effekter, som tilsammen skaber den sublime totale restaurantoplevelse.

Om Alchemist

"... der er i et besøg hos Rasmus Munk og hans besætning, der omfavner gæsterne i en historiefortælling om mad, følelser, ansvar, perfektion, kreativitet, videnskab, nydelse, fjerne verdener, drømme og nærhed ..."

Loading...