Årets fiske-og skaldyrsoplevelse 2020
I samarbejde med Fiskerikajen

Jordnær

Årets fiske- og skaldyrsoplevelse tildeles i år til restaurant Jordnær i Gentofte. Årets fiske- og skaldyrsoplevelse gives til et sted, der byder på en rå og uforfalsket velsmag af friske fisk- og skaldyr og formår at tilberede og garnere disse, så de udgør unikke smagsoplevelser.

Motivation

Én af de sidste års mest markante entreer i den globale mesterklasse på den danske restaurantscene er utvivlsomt Jordnær, som lykkes med både at være kompromisløse, innovative og perfektionistiske i både køkkenet og restauranten. Transformationen væk fra kød til sublim integration af perler fra det maritime råvareskatkammer har affødt retter af uovertruffen kvalitet som i dag har fremtrædende pladser på Jordnærs menu. Husk at sætte Tina og Eriks værtsskab på din bucketlist, mens du kan, for stedet er i dag blandt verdens allerypperste spisesteder.

Om Jordnær

”… retten med rå rejer i peberrod med dild er et kunstværk for både ganen og øjet. Den hvide sauce, den grønne dildolie, de let lyserøde ferske fjordrejer og små dildpluk udgør et raffineret smagspotpourri af cremet peberrod, sart skaldyr og friske aromatiske noter af dild med en let anissmag …”

Loading...

I samarbejde med