Årets Jan Restoff (serviceoplevelse) 2020
I samarbejde med De Forenede Dampvaskerier

Geranium

Årets Jan Restorff (serviceoplevelse) pris tildeles i år til restaurant Geranium i København. Årets Jan Restorff (serviceoplevelse) tildeles den restaurant, der evner at udvise en ekstraordinær servicefornemmelse, som får gæsten til at føle sig i fokus hver gang. Her tæller opmærksomhed på gæsten, betjeningen, eksekveringen, viden om maden og drikkevarerne.

Motivation

Mellem borde og retter svæver personalet på Geranium uden antydningen af travlhed eller stress med et overskud, opmærksomhed og nærvær, at man som gæst føler sig værdsat og godt gammeldags forkælet. Man bliver båret på hænder og fødder at det aldeles ukrukkede personale. At yde god service kræver tæft for at møde os gæster i øjenhøjde og afkode vores forventninger til besøget – og med en selvfølgelig lethed, at overgå disse på alle parametre. Der falder en relevant og spøgefuld kommentar her, en uventet supplerende smagsoplevelse der, du får ud af det blå en sublimt matchet vinprøve, mens den unge dame, der skal pudres, med galant eskortes til sminkerummet. Hos Geranium får du med- og modspil og både pirret og tilfredsstillet din nysgerrighed.

om Geranium

"… Søren Ledet er den ultimative formidler af de vine, vi nyder til. Fortællingen om både smag og produktion er meningsfuld, så måltidet højnes. Håndværket er så gennemført, at det næsten virker blasfemisk at spise brødet formet som små kornaks eller snack-filigranbladene af jordskokker …"

Loading...

I samarbejde med