Årets nye restaurant 2020
I samarbejde med Arla Unika

Syttende

Årets nye restaurant tildeles i år til restaurant Syttende i Sønderborg. Prisen som årets nye restaurant gives til en nyåbnet ambitiøs restaurant, der i stilfulde omgivelser, god stemning og med højt serviceniveau mestrer at levere et eget smagsudtryk på højt niveau og kompetent matche maden med drikkevarer.

Motivation

Syttende er strøget direkte ind i kategorien af danske toprestauranter på den internationale kulinariske stjernehimmel. Kun én gang tidligere har vi oplevet, at en dansk restaurant fra dag ét er trådt direkte ind i toppen af danske spisesteder i global mesterklasse. Den nidkærhed, hvormed Syttende tilgår alle elementer i totaloplevelsen på deres restaurant med den uforlignelige udsigt, helt egne identitet, akkuratesse i retternes udførsel og fuldkomne serviceoplevelse gør, at man allerede længes tilbage, når man med alle sanser mættet træder ind i elevatoren og dørene lukkes.

Om Syttende

”… desuden byder Syttende på en af landets bedste ikkealkoholiske drikkevaremenuer med intense kreationer ofte baseret på æbler, rieslingmost eller kombucha …”

Loading...

I samarbejde med