Årets unge kokketalent 2020
I samarbejde med San Pellegrino

Nicolaj Møller

Årets unge kokketalent pris tildeles i år til Nicolaj Møller Christiansen, Treetop i Vejle. Hæderen som årets unge kokketalent går til en kok under 30 år, der konsistent og på et ekstraordinært højt niveau har præsteret at træde ind på Kongerigets restaurantscene og her både bidrager med nytænkning og udviser håndværksmæssig tæft i særklasse.

Motivation

Med Nicolais personlige stil og usvigelige talent for velsmag og præcision har Treetop en vigtig streng at spille på i restaurantens konstante bevægelse mod kulinarisk perfektion. Vi føler os overbeviste om, at Niclai kommer til at bidrage til den videre udvikling af den danske restaurantscene i mange år frem, og glæder os til at følge ham og Treetop.

Om Treetop

"… snart præsenteres vi dog for en elegant hilsen til Jurabjergene i form af en håndfuld perfekt tilberedte skiver perlehønebryst med fermenteret hvidløg og ramsløgsblade- og blomster. Hertil en cremet sauce på vin jaune med perfekt syre, der spiller smukt med det salte, skarpe og umamien fra rettens øvrige komponente…"

Loading...

I samarbejde med