Årets vinoplevelse 2020
i samarbejde med Sigurd Müller Vinhandel A/S

Søllerød Kro

Årets vinoplevelse pris tildeles i år til restaurant Søllerød Kro i Holte. Årets vinoplevelse vindes af en restaurant, som har en vidende, nærværende og uprætentiøs sommelier, der kan forstå og imødekomme sin gæsts behov og bidrage til at sikre en helstøbt vinoplevelse. Vinudvalget, herunder producenter, årgange, diversitet, overskuelighed, matchning og sammensætning af vinmenu indgår som kriterier i bedømmelsen.

Motivation

Søllerød Kro præsterer år efter år på allerhøjeste niveau, og både den store og konstant udviklede vinkælder, vidensniveauet og ikke mindst evnen til at matche vine til køkkenets velkendte sublime kreationer er helt ekstraordinær. Jan Restorff og hans kompetente kollegaer har en uforlignelig evne til at spore sig ind på din personlige smag i respekt for dybden af dine lommer, og du er altid sikret en drikkevareoplevelse i verdensklasse. At parre vin med mad er en kunst, men først når man, som på Geranium, evner at kombinere smagsoplevelsen med, at få enhver gæst til at føle sig vigtig, velkommen og værdsat, bliver man en ren Picasso. Ubetinget hyldest skal lyde herfra! Hos Søllerød Kro taler du dig hurtigt frem til en løsning, der passer smag og pengepung, som pirrer din nysgerrighed, tilfredsstiller dine sans for kvalitet og byder på spændende afstikkere.

Om Søllerød Kro

"… en såre simpel ret, hvor det er de små finesser og genialiteten, der virker. Her må man blot lukke øjnene og saligt sige: ”Det giver mening”, hvilket understreges af et helt uforglemmeligt glas Comtes de Champagne fra Taittinger, 2007, der er slank og stilren og omfavner den overdådige kaviarret …"

Loading...

I samarbejde med